+ Частни инвестиции – Obretenovi Law firm

Local legal partners for your global business

Telephone:

+359 883 336715

Историите на успешни личности са достъпни за всеки с развитието на комуникациите и глобализацията. Тези успехи ежедневно вдъхновяват стотици хора да създадат или инвестират в следващите Фейсбук, Тесла или Апъл. Независимо дали се отнася за започване на собствен бизнес или инвестиция в чужд такъв, Вие имате нужда от опитни и доверени правни съветници, които са запознати в детайли с разпоредбите на приложимото законодателство и с тенденциите на пазара, и които разбират в дълбочина Вашите цели във връзка с конкретната инвестиция.

Адвокатска кантора Обретенови предлага комплексно правно обслужване на физически лица, желаещи да започнат свой собствен бизнес. Ние сме неотлъчно до нашите клиенти от първоначалното планиране, оценка на риска и регистрация на търговското дружество, през пазарното развитие на предприятието, до защитата на интересите на процъфтяващи търговци. Запознати сме в детайли с нуждите на предприятия в областта на дружественото право, административните отношения с институциите, търговската дейност на компанията, както и трудовите взаимоотношения със служители, и консултираме множество дружества, включително и такива с международно участие. Вярваме, че задълбоченото познаване на дейността на нашите клиенти, техните бизнес решения и проблемите, които могат да срещнат, са от жизненоважно значение при предлагането на една изключително качествена правна услуга. Нашето основно предимство е екипът ни, притежаващ опит в широка гама от правни отрасли, което ни позволява да разгледаме всеки един проблем в дълбочина и да го разрешим бързо и ефективно.

Нашият екип е запознат с пазара на ценни книжа и неговата модерна инвестиционна еволюция – т.нар. start-up компании. Инвестицията в чужд бизнес винаги крие рискове – на всяка успешна реализация може да бъде противопоставена несполучлива преценка, често основаваща се на пазарна неопитност и необосновано доверие в избрания проект. В Адвокатска кантора Обретенови специализираме в осигуряването на надлежна грижа, а именно в ограничаването на опасността от рисковани инвестиции чрез предварителни проверки на избраният от Вас контрагент, компания или бизнес партньор, за да Ви осигурим необходимата сигурност в подготвителния етап на Вашата инвестиция. Веднъж вложили средства в избраната от Вас компания, можем да ви помогнем с подготовка и представителство при подписване на инвестиционни договори, дружествени договори, споразумения за конфиденциалност и др. В Адвокатска кантора Обретенови обединяваме опита ни на пазара на ценни книжа и инвестиции със задълбочено познаване на данъчните и административните разпоредби, за да Ви предложим практична, рентабилна и лесно приложима правна услуга.